Four Sisters: een eetbaar levend labyrint

Kunstenaars Müge Yılmaz en Marija Šujica hebben samen met The Beach Four Sisters, een publieke tuin in de vorm van een maislabyrint gemaakt. 

 

Four Sisters maakt deel uit van de ambitie van The Beach om stad en land te verbinden en plek te maken voor kunst in de Tuinen van West. Bewoners van Nieuw-West zijn de afgelopen weken al betrokken bij het maken van de tuin. De komende maanden willen we van elkaar leren over alternatieve landbouwtechnieken uit andere culturen en over de verhalen die daaraan verbonden zijn. Ook dragen een aantal lokale en internationale kunstenaars bij met beeldende kunst, performances en muziek. Meer weten over het Four Sisters maislabyrint? Ga naar foursistersproject.nl/.

Locatie: Wieland op de hoek Joris van den Berghweg en Tom Schreursweg.
https://goo.gl/maps/LmtpvUbudER6b5n79.
 

Van eind juni tot en met oktober kan je het labyrint bezoeken, meedoen aan workshops en je laten verrassen door exposities en voorstellingen van lokale kunstenaars en o.a. Angelo Custodio & Izzy Wu Ramos.

Op woensdag & zondag - Samen werken aan het labyrint en pop-up presentaties van de kunstenaars.

Met elke volle maan - Kampvuur en verhalen vertellen.

Van 21 september tot 31 oktober - Samen oogsten.

Tijdens de zomervakantie is er elke week iets te doen: rondleidingen, workshops voor kinderen, gezamenlijke diners, en nog meer.

Aan het eind van het project delen we de oogst met iedereen die heeft geholpen.

We zien je graag in het labyrint!

Hou de agenda op www.foursistersproject.nl in de gaten.